10.9.2014

Hui HaiKesä alkaa olemaan ohi ja hengitän viileää raikasta syksyä sisääni. Viimeiset kukkaseppeleet solimitaan tyttäreni hiuksiin ja lasketaan pihalle tippuneet lehdet. Kohta niitä on niin paljon ettei lehtiä pysty laskemaan, tai ainakaan tomera kuusi vuotias ei pysy laskuissa. 

Olen myös kaivanut CD-levyni komeron kätköistä, kun poikani rikkoi vinyylisoittimeni. Monen levyn olin unohtanut, ja sen miten paljon parantavia voimia voikaan musiikista saada. Tässä hetkessä minä yritän koota itseni ja nousta tästä itsesäälistä. Olen ollut vähän alamaissa, mutta pikku hiljaa aijon tässä saada tarmoni takaisin. Hui Hai ja kohti uusia seikkaililuja. 

Uusi blogini sai nimen puoliksi Kurt Vonnekutin ja puoliksi Arto Mellerin takia. Jotenkin HUI HAI oli myös niin huoleton ja helppo, ja sitähän minä nyt kaipaan! Edelleen aijon sisustaa, tuunata ja tehdä kirpputorilöytöjä. Edelleen aijon kirjoittaa ja kuvata lapsiani, perhettäni ja ystäviä. Entiten teen blogia itselleni ja omaksi iloksi, mutta valehtelisin jos en kaipaisi muitakin lukijoita. Hei, olen Piia kahden ihanan lapset äiti ja vaimo miehelleni, musiikki ja ystävät kuuluvat pakettiin. Tervetuloa!10 kommenttia:

 1. Uuden blogisi mukana ehdottomasti! :) Kaikkea hyvää sinulle ja uusille tuulille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hanaa, kun tulit. Puhdistava kokemus jo pelkästään blogin jättäminen taakse.

   Poista
 2. Mukana. Oikein kaunis aloitus! Ennätin jo surra blogisi päättymistä, kun huomasin otsikon ja kappaleen tekstiä bussissa istuessani. Helpottavaa, ettet ole menossa minnekään sen kauemmas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne :) Mä olen niin tyyttyväinen kun uskalsin tehdän näin vaikka ei tulisi yhtään lukijaa mukaan. Häivähdyksiä alkoi tuntua jotenkin tunkkaiselle ja taakalle. Piti puhdistaa ilmaa tälläkin saralla. Heti on taas innostuneempi olo.

   Poista
  2. Mulla on samoja tunteita aina välillä: olisi ihana aloittaa alusta jollain muulla nimellä!

   Poista
  3. Suosittelen. Koko häivähdyksiä ahdisti. Tai kaikki ahdistaa. Vaihtoon vois lähteä kaikki muut paitsi mies, perhe ja ystävät. Se aika elämästä. Tais alkaa tällä tukalla ;)

   Poista
 3. Ihana blogi ~ kaikkea hyvää juuri sinulle <3 Miten mä pääsen lukijaksi? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa kun löysit tänne. Pääsetkö liittymään lukijaksi tuosta sivusta? Mietin, että toimiiko tämä sivu kunnolla :)

   Poista
 4. Vähän aikaa ehdin lukea edellistä blogiasi ja harmittelin sen loppumista, mutta eipä tarvinnut kauan harmitella. Hieno aloitus! Koska on tosiaan kiva kirjoitella muillekin kuin itselleen, niin tervetuloa myös meidän blogiin, jos et vielä ole käynyt ja onnea uudelle blogille! :)

  VastaaPoista

Kiitos <3