12.9.2015

Pakollinen nopea Habitare päivitys // Design trade show, the HabitareIhan tämmöinen nopea ja lyhyt Habitare päivitys. Muiden blogeista voi sitten lukea tarkemmin mitä messuilla oli tarjolla. Itse halusin enemmänkin relailla, juoda lasillisen skumppaa, ottaa muutaman kuvan, nauttia ystävän seurasta ja tutkia kaikki mitä vain suinkin ehdin.

Messut tarjosi minulle vau reaktioita, pettymyksiä, antoi itse varmuutta tulevissa opinnoissa ja tapasin inokkaita ystävällisiä näytteilleasettajia.  Itse toivoisin messuilla näkeväni enemmän skandinaavista designia ja nuorten suunnittelijoiden töitä.  Kaiken sen Suomi soffan ja kiukaiden keskellä Kannustalon messuoasto oli huikea yllätys. Jotain aivan muuta mitä saatat odottaa, jotain modernia, mustaa ja mielenkiintoista. Ja The Block erikosalue on myös näkemisen arvoinen. Ja meinasimpa kävellä Marimekon osaston ohi, kun luulin tietäväni mitä siellä on. Mutta osaston kukkaseinä sai minut pysähtymään ja kaartamaan osaston sisälle. Osasto oli upea! Ja kiva oli myös nähdä meidän koulun opiskelijoiden töitä. Olipa huikeita, mahdollisuudet ovat kyllä monet.

Messut jatkuvat vielä huomenna ja kyllä sanoisin, että kannattaa mennä!! Opiskelijalippu maksaa muuten vain 6 €!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos <3